Keittiötasot

Laadukkaat keittiötasot ja kivitasot keittiöön

Kivitaso keittiöön ja muut kiviset keittiötasot ovat mm. ammattileipureiden suosimia käytännöllisyyden ja puhtaanapidon kannalta. Kun teetät keittiötasot kivestä kestävät ne hyvin kuumaa ja samoin kiviset keittiötasot on helppo pyyhkiä puhtaaksi.

Kivitasolla voidaan keittiöön tuoda näyttävyyttä ja lisätä keittiön toiminnallisuutta. Esimerkiksi saarekkeen tasoa voidaan jatkaa kaappien ohi sivuilta ja päädyistä, jolloin saat jalkatilaa myös ruokailijoille keittiötason lisäksi.  Kivitaso keittiössä on lisäksi laadukas ja edustava.

Näyttävät ja käytännölliset keittiötasot

Keittiön välitila/roiskesuoja on yksi keittiön katseenvangitsijoista, johon kannattaa myöskin panostaa. Kivestä valmistettu taustalevy on sekä kestävä että hygieeninen. Voit jatkaa samalla keittiötason kivimateriaalilla keittiön välitilaan, jolloin saat yhtenäisen ilmeen. Voit toki valita keittiötason rinnalle myös jonkin aivan muun materiaalin, mutta muista aina ensin koepaloilla kokeilla, miten keittiön kivitaso ja välitilan tyylit sopivat keskenään.

Meiltä saat tilattua yksilöllisen ja mittatilaustyönä valmistetun kivitason keittiöösi. Värivaihtoehtoja ja pintakuvioita löytyy useita erilaisia. Valikoimasta löydät varmasti juuri sen oikean tyylisen kivitason keittiöösi. Autamme tarvittaessa valitsemaan sopivan kivilaadun ja värin kohteeseen.

Katso keittiötasojen värit ja materiaalit täältä.

Tuotteet ovat saatavilla:
Kvartsi ja Luonnonkivi – kaikki värit

0,00

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustollamme.