Työtasot

Kivi materiaalina tuo tilaan tiettyä arvokkuutta, ollen samalla hillitty. Kivi ei kuitenkaan ole vaatimaton materiaali, sillä kestävyytensä ansiosta se on myös todella käytännöllinen. Luonnonkivi ja kvartsi sopivat erinomaisesti esimerkiksi myymälän palvelutiskiksi, tarjoilupöydiksi tai vaikka leipurin keittiöön. Luonnonkivi sellaisenaan tai Cosentinon Sensa käsitellyt luonnonkivet toimivat myös ulkona ja edustussaunatiloissa hienosti.

Luonnonkivinen työtason pinta on aina kaunis ja eläväinen, kun kvartsin kanssa päästään halutessaan tasaisempaan kuvioon tai täysin kuviottomaan pintaan. Luonnonkivi on samaan aikaan käytännöllinen ja esteettisesti tyylikäs valinta, joka on myös helppo pitää puhtaana ja soveltuu näin erinomaisesti työtasoksi niin keittiöön kuin muihinkin tiloihin. Luonnonkivestä voidaan tehdä myös siirrettäviä kylmäalustoja, joissa esim. suklaata käyttävät leipurit pystyvät muokkaamaan pidempään taideteoksiaan.

Meidän yhteistyöyrityksemme kautta saat suunnitelman ja toteutuksen erikoiskalusteista, joilla haluat toimipisteeseesi sisustettavan. Heiltä löytyy puusepät ja oma maalaamo, jolla saadaan varmistettua, että maalin/materiaalin väri vastaa teidän brändin värejä. Kauttamme saat siis messuille, myymälään, ravintolaan, kokoustiloihin yms. näyttävät ratkaisut. Ravintolan aamiastilassa arvostetaan helppohoitoisuutta tekijöisen puolesta ja asiakkaiden puolesta estetiikkaa ja puhtautta - näitä asioita saat kivi/kvartsitason kanssa.

Kivestä/kvartsista valmistettujen työtasojen hinnoissa on paljon vaihtelua. Ero eri materiaalien välillä voi olla jopa satoja euroja/m2. Materiaalin paksuudella on vaikutusta asiaan kuten myös onko taso luonnonkiveä vai kvartsia. Meiltä saat tilattua toiveiden mukaisen juuri oikean kokoisen ja muotoisen työtason ja muokkaamme eri budjeteille sopivia vaihtoehtoja. Aulavastaanotto on useasti ensimmäinen asia, jonka vierailijat näkevät ja tässä on jo mahdollisuus tehdä vaikutus maahan asti ulottuvan reunamateriaalin kanssa. Autamme sinua mielellämme työtason, myyntitiskin tai messuosaston pystypöydän suunnittelussa ja kivilaadun valinnassa.