Remontti

Suunnittele, vertaa ja mittaa kolmesti – tilaa ja asenna vain kerran!

Hyvänä puolena keittiöremontissa on, että siihen sijoitettu raha tuo usein myös asunnolle lisää arvoa. Etenkin, jos kaapistojen rungot ovat kunnossa, saat jo pelkällä tasojen vaihdolla ja ovien maalauksella paljon aikaiseksi. Eikä remontointiin tarvitse tällöin investoida yhtä paljon.

Myöskin saareke tai niemeke on kohtuullisen helppo ja arvoa tuova lisä keittiöön, jossa on vähänkin ylimääräistä tilaa, kuten esim. tupakeittiöissä yleensä. Tällöin et menetä avaruuden tuntua keittiön ja olohuoneen välillä, mutta saat silti paljon lisää toiminnallista työtilaa.

Ota ammattilainen apuun jo remontin varhaisessa vaiheessa, jotta mahdolliset sudenkuopat saadaan estettyä ennalta. Suunnitteluapua sekä ideoita väri- ja kivivaihtoehtoihin saat aina ilmaiseksi meiltä. Kivilaaduissa on eroa mm. niiden huokoisuudessa, painossa ja toki myös hinnassa. Meiltä löydät laajan valikoiman kivilaatuja ja värivaihtoehtoja.

Noudatamme keittiön työtasojen asennuksessa aina Suomen Kivityöliiton laatimia standardeja, joten työmme jälki kestää syvempääkin tarkastusta.